Perşembe, Mart 28, 2024
spot_img
Ana SayfaOyun2020 En iyi hayatta kalma oyunları ( Mobile )

2020 En iyi hayatta kalma oyunları ( Mobile )

Bitcoin Fiyatını 2'ye Katladı. Popüler Altcoin Solana 4'e Katladı. Kripto Piyasasında Boğa Başlıyor!


Şimdi Kaydol, Boğadan Önce Yerini Al

2020 en iyi hayatta kalma oyunları yazımıza başlamadan.İnsanoğlu iç güdüsel olarak , diğer canlılar gibi hayatta kalmak ister. Bu süre zarfında , yiyecek , içecek barınma gibi temel ihtiyaçları karşılamak için çalışır. Oyun firmaları , insanları bu iç güdüde tekrar hissettirmek için ilkel veya zorlu ortamlarda yaşama tarzında oyunlar üretmektedirler . Bu oyunlar günümüzde çok rağbet görür iken,bu yazımızda en iyi survival oyunları listemizi sizlerle paylaşacağız. İyi Oyunlar !

2020 En iyi hayatta kalma oyunlar ( Mobil)

1- Last Day On Earth-Survival

En iyi survival oyunları listemizde ilk sırayı Last Day On Earth- Survival oyununa veriyoruz. Oyunu oynamış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki ,  oyun resmen sizi ve zihninizi başka bir yere taşıyor. Kendinizi oyunun içinde hissediyorsunuz.

en iyi hayatta kalma oyunları android

Oyun resmen kıyamet sonrasında,nesli tükenmek üzere olan insan ırkını anlatmaktadır. Bu sırada tabi o felaketlerden sonra salgın başlamış , insan ırkı zombi olmaya başlamıştır. Siz ise bir yandan bu zombileri avlar iken , bir yandan hayatta kalmak için , yiyecek , içecek , toplamaya başlıyorsunuz.

en iyi hayatta kalma oyunları android

 

Daha sonrasında ise , resimde gördüğünüz üzere , ekip biçmeye , yer inşa etmeye ,  kazma , kürek üretmeye , ve taş ağaç toplamaya başlıyorsunuz. Bunlarla araç,radyo,su tesisatı gibi ihtiyaçlarınızı üretiyorsunuz. Tabi oyunda yalnız değilsiniz , oyunda diğer online oyuncularda var , ve size saldırıp sizin eşyalarınızı yağmalayabilirler. 2020 en iyi hayatta kalma oyunları listemizin birinci sırasını Last Day On Earth Survival ‘ın hakkettiğini sonuna kadar söyleyebilirim.

2- Don’t Starve

2020 en iyi hayatta kalma oyunları mobil için ikinci sırayı Dont Starve ‘ye veriyoruz. Öncelikle oyunu aktif 6 milyondan fazla kişinin oynadığını belirtmek isterim. Oyun şu an Google Play Store ‘da 14.99 TL gibi bir indirme ücreti var. Ya oyuna para verilir mi diye soranlar olacak,oyun oynamayı seviyor iseniz , ve survival tarzında oyunları daha çok beğeniyorsanız , Dont Starve vereceğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor.

en iyi hayatta kalma oyunları android

Oyunda sihir ve bilim ile vahşi hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Karakterimizi eve götürmek için, gerekli eşyaları topluyor , üretim yapıp , karşınıza çıkan garip yaratıklar  ile mücadele ediyorsunuz. Oyunda ilerlediğiniz topraklardaki garip olayları çözerken bir yandan da kaynaklar toplayıp , gerekli mücadele için savaşıyorsunuz .

en iyi survival oyunları
2020 en iyi mobil hayatta kalma oyunları

Resimde gördüğünüz üzere , sihir ve bilim ile savaşıyor , gerekli kaynakları topluyor ve hayatta kalıyorsunuz.Listemizin ikinci sırasını Don’t Starve’nin sonuna kadar hakettiğini söyleyebilirim.

Ve geldik 2020 en iyi survival oyunları listemizin son sırasına ,

3- Ocean İs Home : Survival Island

listemizin üçüncü sırasını Ocean İs Home : Survival Island oyununa veriyoruz. Oyun Google Play Store ‘da ücretsiz olmakla beraber, 10 milyondan fazla kullanıcıya hizmet verdiğini belirtmek isterim.

en iyi survival oyunları 2020 2021
en iyi hayatta kalma oyunları

Oyun ıssız bir adada hayatta kalmayı konu alıyor. Su,yiyecek barınacak bir yer aramak ve inşa etmek zorundasınız. Oyundaki madenleri kırıp , ağaçları yıkıp barınacak yer ve aletler inşa ediyorsunuz. Geyik avlıyor , soba,araba,ok anlayacağınız hayatta kalmanızın için gereken her şeyi inşa ediyorsunuz. Tabi bir de bilmeniz gereken bir konu , adada seyahat edebiliyor ve bu seyahat esnasında enfeksiyon olmuş insanlarla savaşıyorsunuz.

listemizi tamamlamış bulunuyor siz değerli kullanıcılarımıza keyifli vakitler geçirmenizi diliyoruz. Sizde yorum kısmına önerdiğiniz hayatta kalma oyunları yazabilirsiniz.

Paralı oyunlar için, Google anketler yazımızı okuyalir, Google Play Store için para kazanabilir ve harcıyabilirsiniz.

 

spot_img
Diğer Yazılar

4 YORUMLAR

Bu Hafta Popüler

En Popüler İçerikler